[Oferte bune] Reducere 10% pentru Windows 10 Pro la 11,92 de euro și Office 2016 la 29,99 euro cu SCDKey! (P)

de: PLAYTECH
03 08. 2018

Poate cel mai bun moment să treci la Windows 10 sau o suită proaspătă de Office e când prinzi o reducere. În ideea asta, avem două coduri pe care tu să le folosești.

Windows 10 e cel mai nou sistem de operare de la Microsoft. E actualizat anual cu o versiune îmbunătățită, care aduce funcționalități noi. Totodată, este un sistem de operare construit pentru viața digitală în care trăim în prezent, astfel că este optimizat pentru internet. În această idee, actualizările de securitate sunt transmise imediat ce sunt identificate vulnerabilități și sunt reparate.

Dacă folosești codul playtech10%, ai reducere de 10% la Microsoft Windows 10.

În ceea ce privește productivitatea, Office e cea mai populară opțiune. Ai Word pentru texte, Excel pentru tabele și calcule matematice complexe, PowerPoint pentru prezentări superbe, dar și OneNote să notezi rapid acele idei importante pe care nu vrei să le pierzi. Suita Office Professional Plus 2016 oferă acces și la Outlook, Publisher, Access și Skype for Business. Partea și mai bună e că, la fel ca Windows 10, și Office e construit pentru internet, așa că îți poți accesa diverse documente de la distanță și OneNote poate fi folosit pe toate platormele.

Cu același cod menționat mai sus, poți trece acum, cu reducere, la Microsoft Office Professional Plus 2016.

Mai e însă o parte bună. Dacă le vrei pe amândouă, sunt disponibile la un preț special. Astfel, folosești codul și primești sistemul de operare la pachet cu suita Office.

Odată cu acestea nu-ți mai faci griji dacă ai programul potrivit pentru fișierele primite pe mail sau pentru jocurile pe care vrei să le încerci. Nu în ultimul rând, Windows 10 e mai pregătit ca niciodată să respingă amenințările cibernetice, așa că hackerii și virușii nu te vor mai deranja ca pe vremuri.

Mai avem însă o ofertă. Dacă folosești codul playgame3%, primești reducere de 3% pentru jocul Monster Hunter: World Steam. Acțiunea acestui titlu te duce într-o lume în care ești un vânător gata să înfrunte cele mai dure și mai fioroase bestii. Are componentă de multiplayer, dacă vrei să joci cu alții, sau poți porni în aventura vieții tale.